Sanne Psychologie

SanneSchets.png
"Wie ik ben? Goede vraag...

Over Sanne

Persoonlijk, eerlijk en zonder zweverigheid. Dat is wat je bij mij kunt verwachten. 

Ik ben een GZ-Psycholoog met ruime ervaring in het geven van behandelingen en heb gewerkt met mensen met de meest uiteenlopende psychische klachten. In het bijzonder heb ik affiniteit met het werken met traumagerelateerde klachten. De laatste jaren weten vooral ook topsporters met klinische problematiek of vragen gericht op persoonlijke ontwikkeling mij goed te vinden. 

In mijn behandelingen werk ik vanuit de cognitieve gedragstherapie, EMDR en Mindfulness. Ook werk ik met interventies vanuit de Sensorimotor Psychotherapie. Deze vorm van therapie is meer lichaamsgericht. De focus is meer op wat gevoeld wordt in het lichaam en wat via het lichaam bijvoorbeeld aan trauma opgelost kan worden. De behandeling wordt samen met jou afgestemd op wat voor jou nodig is.

Wat betreft mijn opleiding: in 2005 studeerde ik af aan de Universiteit van Amsterdam in klinische- en sportpsychologie. Daarna deed ik de postdoctorale opleiding tot GZ-Psycholoog. Ook deed ik de opleiding tot cognitief gedragstherapeut en werd EMDR Europe Practitioner. In 2022 volgde ik de level I training Sensorimotor Psychotherapie.

Ik ben BIG geregistreerd, Psycholoog NIP, lid van de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve Therapie (VGCT) en lid van de Vereniging EMDR Nederland (VEN). Daarnaast ben ik ook geaccrediteerd SPORTPSYCHOLOOG VSPN® en in opdracht van NOC*NSF werkzaam als Regionaal Expert Prestatiegedrag in de regio Amsterdam.

Verder ben ik 42 jaar, woon al mijn hele leven in Amsterdam en ik ben moeder van twee kinderen van 9 en 11 jaar. Sport speelt een belangrijke rol in mijn leven: een paar jaar geleden verruilde ik het basketballen voor hardlopen, kickboksen en bootcampen.