Sanne Psychologie

SanneSchets.png
"Wie ik ben? Goede vraag...

Over Sanne

Persoonlijk, eerlijk en zonder zweverigheid. Dat is wat je bij mij kunt verwachten. 

Ik ben een GZ-Psycholoog met ruime ervaring in het geven van behandelingen en heb gewerkt met mensen met de meest uiteenlopende psychische klachten. In het bijzonder heb ik affiniteit met het werken met traumagerelateerde klachten.

In mijn behandelingen werk ik vanuit de cognitieve gedragstherapie, EMDR en Mindfulness. De behandeling wordt afgestemd op wat voor jou nodig is.

Wat betreft mijn opleiding: in 2005 studeerde ik af aan de Universiteit van Amsterdam in klinische- en sportpsychologie. Daarna deed ik de postdoctorale opleiding tot GZ-Psycholoog. Ook deed ik de opleiding tot cognitief gedragstherapeut en werd EMDR Europe Practitioner.

Ik ben BIG geregistreerd, Psycholoog NIP, lid van de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve Therapie (VGCT) en lid van de Vereniging EMDR Nederland (VEN). Daarnaast ben ik ook geaccrediteerd SPORTPSYCHOLOOG VSPN® en in opdracht van NOC*NSF werkzaam als Expert Prestatiegedrag.

Naast mijn werk in mijn eigen praktijk ben ik ook werkzaam als Regionaal Expert Prestatie Gedrag bij CTO Amsterdam.

Verder ben ik 40 jaar, woon al mijn hele leven in Amsterdam en ik ben moeder van twee kinderen. Sport speelt een belangrijke rol in mijn leven: een paar jaar geleden verruilde ik het basketballen voor hardlopen, kickboksen en bootcampen.